Træningsfilosofi

Training

Vi er alle forskellige, men vi lever i samme Verden underlagt samme naturlove. Der er nogle grundlæggende principper enhver træningsplan og ethvert træningspas bør følge, men det optimale træningsforløb kan alligevel være meget individuelt.

Du og dine nære, dine ambitioner udenfor sporten, din trænings- og skades-historik sætter tilsammen rammerne for træningen. Dine sportslige mål udstikker kursen, og i fællesskab sætter vi sejl og står ud på den fælles rejse mod målet. Som din træner er det min fornemste opgave at guide dig den lettest mulige vej.

Jeg har oplevet mange ambitiøse personer fejle, fordi de faldt for devisen ‘mere er bedre’.. Ofte er mindre bedre end mere. Og lige så ofte oplever jeg personer, der træner alt for monotont uden at presse hverken fysik eller psyke. Ofte er hårdere bedre end halv-hårdt, og ofte er lettere bedre end halv-let.

Kroppen kan lokkes til mange ting, men den er smart og doven, og kan være svær at gennemskue. Nogle gange er benene bare ‘dovne’, men opleves som trætte. Andre gange er kroppen træt, men skal presses for at bryde et plateau.

Jeg har som træner brug for din hjælp til at ‘knække koden’, så du – med din unikke historie, fysik og mentalitet –  på lettest mulig måde kan nå dine mål. Derfor er et træningsforløb i høj grad også tillidsbaseret – jeg forventer, at du er ærlig og dedikeret, og du kan forvente det samme af mig.

Læs mere om de forskellige træningstilbud

Sammen kan vi lykkes!